Kilpailujännitys

kilpailujännitys, jännittäminen, kisajännitys, suoritus, keskittyminen, jännitysoireet

Kilpailujännitys-klinikka

Kaikkia jännittää ison koitoksen edessä. Useimmiten jännitys siivittää urheilijan parempaan suoritukseen, mutta joskus omat tunteet ottavat ylivallan ja keskittyminen herpaantuu.

Win Win Flow:n Kilpailujännitys-klinikalla autetaan nuoria urheilijoita ymmärtämään ja tulkitsemaan oikein omia jännitysoireitaan, ja pääsemään eroon haitallisesta, lamaannuttavasta kilpailujännityksestä. Nuorten vanhemmille opetetaan uusia, toimivia tapoja tukea lasta sietämään paremmin epämiellyttäviä jännitysoireita. Kilpailujännitys-klinikalla opetellaan huomaamaan ja hyväksymään kilpailujännitys olennaisena osana optimaalista suoritusta. Valmentajalle kilpailujännitys-klinikka toimii psyykkisen valmennuksen koulutustilaisuutena

Osallistujien kommentteja:

”Tärkeä asia, olen pohtinut tällaisen puuttumista urheilussa.”

”Selkeä, sopivan mittainen, hyödyllinen.”

”Todella tärkeä ja hyvä.”

Osallistujien antaman palautteen keskiarvot asteikolla 1-5:

hyödyllinen   4,3

kiinnostava   4,6

viihdyttävä    4,1

Kilpailujännitys-klinikka toteutetaan kokemuksellisena 60 min luentona esim. (usein lyhennettyjen) treenien yhteydessä. Klinikalle osallistuvat valmentajat ja nuoret urheilijat vanhempineen.

Alle 10-vuotiaiden urheilijanalkujen Kilpailujännitysklinikka on kaksiosainen: Lasten ryhmässä aiheeseen mennään kokemuksellisesti ja osallistavasti harjoitusten kautta. Vanhempien ryhmässä tarjoillaan tietoa ja tipsejä keskustelevassa luentotilaisuudessa.

Kilpailujännitys-klinikka alkaen 285 e + ALV 24 %

Kilpailujännitys-klinikka / Yksilökäynnit

Toisinaan kilpailujännityksen taklaamiseen tarvitaan fokusoitua psykologin yksilöohjausta.

Yksilöllinen kilpailujännitysklinikka tehokkaalla EMDR-terapiamenetelmällä 3 x 90 min 290 e

 

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake