Psykologin vastaanotto Töölössä Helsingissä

Psyykkistä valmennusta ja psykologipalveluita

Win Win Flow tarjoaa matalan kynnyksen psykologin vastaanoton esim. hankalaan elämäntilanteeseen liittyvissä kriiseissä ja laadukasta psyykkistä valmennusta urheilijoille, esiintyjille ja esimiehille. Työskentely pohjautuu vankkaan psykologiseen osaamiseen ihmisyyteen liittyvistä yleisistä lainalaisuuksista sekä yksilöllisistä eroista. Työote on ns. integratiivinen eli käytössä on laaja valikoima turvallisia ja tutkittuja menetelmiä, joita hyödynnetään kullekin asiakkaalle tämän tarpeisiin parhaiten vastaten. Vastaanotto on kätevien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Arkadiankatu 21 A. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksille tarjoamme kiinnostavia luentoja esim. aamiaisseminaareihin, tyhy- ja kehittämispäiviin psykologisista ilmiöistä. Luennot sisältävät tietoa ja tutkimusta helposti pureskeltavassa muodossa, käytännön harjoituksia ja mahdollisuuden itsetutkiskeluun. Aihepiiri ja puheenvuoron kesto sovitaan asiakasyrityksen kanssa päivän kokonaisuuteen sopivaksi.

Haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita luoviin projekteihin, joissa hyödynnämme win-win tyyliin psykologian alan tietoutta asiakkaan kulloistenkin tavoitteiden saavuttamiseksi.