Psykologi

Hei,

Olen psykologi, EMDR-terapeutti ja työnohjaaja Outi Olani. Tervetuloa vastaanotolleni hyvien kulkuyhteyksien varrelle Helsingin Laaksoon. Otan vastaan yksityisiä asiakkaita matalalla kynnyksellä ilman diagnooseja ja ilman lähetteitä. Asiasi saattaa koskea hankalaa elämäntilannetta tai jotain häiritsevää oiretta. Saatat haluta puhdistaa pöydän kaikelle uudelle hyvälle ja pohtia asiantuntijan avulla menneitä tapahtumia antaaksesi niille vihdoin rauhan. Sinun tarinasi määrittelee työskentelymme raamit.

Voit varata ajan soittamalla tai laittamalla tekstiviestin numeroon 040 6727 441, lähettämällä sähköpostia outi@winwinflow.fi tai yhteydenottolomakkeella. Ilta-aikoja on joka toinen viikko. Etävastaanotto ja yritysvierailut ovat myös mahdollista. Yhden tapaamisen hinta on 125 e/60 min.Työotteeni on aktiivinen ja osallistuva, pääsen nopeasti kärryille siitä mikä asiakkaan tilanteessa kullakin hetkellä on olennaista. Innostun muutoksesta, oivalluksista ja syvästä, hyvästä yhteistyöstä. Huumori on vahvasti läsnä kaikessa työskentelyssäni. Käytän työssäni laajasti eri terapeuttisia menetelmiä sen mukaan mikä asiakkaan tilanteeseen kullakin hetkellä arvioni mukaan parhaiten soveltuu. Saatan käyttää mm. EMDR-menetelmää, joka on tutkitusti tehokas menetelmä mm. menneiden häiritsevien tapahtumien aiheuttamien psyykkisten haittojen hoitamiseen. Sen avulla voidaan päätä myös omien haitallisten uskomusten ja ajatusten alkujuurille.

Elän ja hengitän psykologiaa, se on minulle kokonaisvaltainen elämäntapa. Ihmismieli on loputtoman kiinnostavaa, kasvu ja kehittyminen jatkuvat koko elämän ajan. Tavoitteenani on madaltaa kynnystä hyödyntää tutkitusti tehokkaita psykologisia menetelmiä huippusuoriutumisen tukena niin yksilötyöskentelyssä kuin laajemmalle yleisölle yhteistyössä eri tahojen kanssa. Haen jatkuvasti uusia kumppaneita ja win-win tilanteita.

Urheilukilpailussa seuraan ensisijaisesti suuria tunteita, häivähtäviä vihjeitä pelosta, rohkeudesta, keskittymisestä, pettymyksestä, helpotuksesta ja riemusta. Mitä primitiivisempi laji, sen enemmän koen olevani kuin hämmentävässä kokemuksellisessa tunteiden taidegalleriassa, psykologin karkkikaupassa. Seuraan urheilijoiden kykyä tulla toimeen väistämättömien tunnereaktioiden kanssa. Vain hyvällä yhteydellä omiin tunteisiin voi jatkaa voittajana. Yritysmaailmassa hyödynnän samoja psyykkisen valmennuksen lainalaisuuksia kuin työskennellessäni kilpaurheilijoiden kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni!