Yrityksille

Executive coaching, tyhy ja kehittämispäivän luennot ja keynote puheenvuorot

ESIMIESTEN PSYYKKINEN VALMENNUS, LUENNOT JA KOULUTUKSET YRITYKSILLE

Tarjoamme yritysten esimiesasemassa toimiville avainhenkiöille psyykkistä valmennusta, jonka fokus hioutuu urheilijoiden psyykkisestä valmennuksesta tuttuun tapaan keskustelujen pohjalta. Työskentelyssä saatetaan keskittyä esim. johtajan henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen tai tarpeen mukaan esim. työyhteisön dynamiikkaan tai työntekijöiden itseohjautuvuuden tukemiseen.

Keskusteluista saattaa nousta muitakin tarpeita tukea yritystä, jolloin voimme tarjota psykologista osaamista esim. työhyvinvointipalveluita tai luentosarjoja. Yritys voi ostaa asiantuntijapäivän yksittäisenä Inhouse Psykologi  -palveluna. Päivät voivat sisältää esim. psykologin konsultaatiota ja second opinion -palveluita tai henkilöstön työhyvinvointi- ja työkykykymittauksia.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tukea nousevaa urheilulupausta tai seuraa tarjoamalla urheilijalle psyykkisen valmennuksen kokonaisuuden valitsemansa lajin parista Mesenaatti-sponsoripaketilla.

 

TYHY- JA KEHITTÄMISPÄIVIEN LUENNOT JA KOULUTUKSET

Psyykkisen valmennuksen ja psykologian aihepiirit ovat järjestäen kiehtovia ja yritykselle voidaan valita laajasta valikoimasta jokin yrityksen strategiaa tai ilmiöitä tukeva aihepiiri. Alla vain muutamia esimerkkejä luennoista, jotka voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi. Kaikki luennot sisältävät tuoretta tutkimustietoa, mahdollisuuden itsetutkiskeluun, kiinnostavia esimerkkejä ja kokemuksellisia harjoituksia. Luennot on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan huomioiden keston ja yleisömäärän.

Facing the fear of failure / Epäonnistumisen pelon selättäminen

Tackling the stagefright / Esiintymisjännitys voimavaraksi

Good night, sleep tight / Hyvän unen äärellä

Resilience – overcoming hardships / Resilienssi – vaikeuksista voittajaksi

Reaching the flow / Lisää Flow-tilaa

 

INHOUSE PSYKOLOGI

Win Win Flow psykologi yritykseen asiantuntijatehtäviin yhdeksi kokonaiseksi päiväksi. Kerro casestäsi ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

 

MESENAATTI

Psyykkinen valmennus jää urheiluseuroissa, joukkueissa ja yksilöurheilijoilla herkästi liian vähälle huomiolle ensisijaisesti taloudellisista syistä. Psyykkinen valmennus on kuitenkin mahdollista toteuttaa pienimuotoisenakin, esim. lajivalmentajan omana sparrauksena tai työnohjauksena. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden osallistua yhteiseen hyvään ja sponsoroida omalle lempilajilleen tai seuralleen psyykkisen valmennuksen paketti. Mesenaatti saa sponsorisopimuksen mukana näkyvyyttä ja omalle yritykselleen Win Win Flow -luentoja.

Mesenaatti / Pronssi                    1 950 e + ALV

(sis. lajivalmentajan sparraus, 2 ryhmäluentoa seuralle ja 1 Win Win Flow luento Mesenaatti-yritykselle)

Mesenaatti / Hopea                      3 950 e + ALV

(sis. lajivalmentajan laaja sparraus, 4 ryhmäluentoa seuralle, 2 Win Win Flow luentoa Mesenaatti-yritykselle, Mesenaatti-johtajan sparraus)

Mesenaatti / Kulta                        5 950 e + ALV

(sis. lajivalmentajan laaja sparraus, 4 ryhmäluentoa seuralle, 3 urheilijan yksilövalmennus, 2 Win Win Flow luentoa Mesenaatti-yritykselle, Mesenaatti-johtajan oma 5 x 90 min psyykkinen valmennus)

Mesenaatti / Timantti                 8 900 e + ALV

(sis. lajivalmentajan laaja sparraus, huippu-urheilijan koko vuoden laaja psyykkinen valmennus, Mesenaatti-johtajan oma koko vuoden psyykkinen valmennus)